Sidor

5 september 2013

Vecka 37

Då har denna kortvecka gått. För ni kommer ihåg va, 
INGEN SKOLA I MORGON FREDAG!!

Vi har haft en repetitionsvecka denna vecka med det vi gjort tidigare. Detta avslutades idag med terminens första prov. Det lilla jag hunnit titta på proven så ser det jätte bra ut!
Det är duktiga elever vi har!

Nästa vecka kommer att vara en vanlig vecka. Men på onsdagen kommer vissa av våra "gamla" elever (som gick på skolan redan innan sommaren) att få gå på en föreläsning om nätmobbing på Viby friskola.

Sen på torsdagen hoppas vi på fint väder för då kommer vi vara ute nästan hela dagen. Då är det Rimbo Stafetten här i Rimbo. Detta är en löpartävling genom Rimbo, som gå i stafettform. På förmiddagen skall vi vara med och hjälpa de yngre eleverna när de springer och efter lunch är det vår tid att ställa upp med ett lag. Det innebär att de som kommer vara med i laget bör ha med sig träningskläder. Men vi återkommer med vilka detta gäller. Men ALLA elever bör ha kläder som passar vädret och bra skor på fötterna för alla elever skall gå hela loppet.

Stafett


Vi har börjat ha lite Kick Off samtal med eleverna om hur terminen kommer att se ut. Vissa har redan fått lite nya scheman som börjar gälla redan på måndag (Boss, Za och Adil).

Sen har vi från och med igår ytterligare en lärare i klassen. Vi hälsar Jennifer välkommen till oss!!

Och ett tips!! Prata mycket skola hemma, fråga eleverna vad vi gjort och vad de lärt sig. Den repetitionen av dagen kommer ge eleverna mycket!!

Trevlig Helg på Er!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar