Sidor

20 september 2013

Vecka 39

Då har ytterligaren en vecka gått och det känns som om hösten kommit nu.

Denna och förra veckan har vi arbetat mycket kring familjen och med ord som hör till familjen. Vi har också arbetat med räkneord upp till 1000.

Eleverna är jätte duktiga och de har idag haft ett test på detta. Det ska bli intressant att rätta dessa i helgen för att se hur gott resultat det är.

Veckan som kommer är en rätt vanlig vecka för de flesta och det behöver vi för att alla nya scheman ska sätta sig och vi ska få lite rutiner.

Men på måndag ska Asef, Adil, Boss och Za åka till Lindbacken på orientering tillsammans med Karin. Men ytterligare information kring detta ska Karin mailat er. Men jag kan säga att kläder efter väder är ett bra tips!

Scheman ja, alla elever har i måndags fått ett nytt sådant och jag mailar dessa till Er vuxna kring eleverna också, så att ni vet när de kommer hem, vilka dagar de ska ha idrottskläder och liknande.
Som ni ser på bilden nedan så är det en hel del lektioner för oss lärare att försöka komma ihåg. Det är därför viktigt att eleverna själva tar ett stort ansvar för sitt egna schema. Och det här med klockan och tider är viktigt och de flesta har fortfarande lite svårt med klockan. Så det ska vi öva massor på.

De äldre eleverna (7-9) kommer också att på måndagar ha extra svenska efter ordinarie skoltid. Så de slutar då 15:40, men detta har ni fått info om på posten.

Sen önskar vi så klart denna vecka vår nya elev Riwin välkommen till oss!!

Annars så önskar jag Er en trevlig helg!!
Och hoppas att solen ska lysa så vi får njuta av en fin höst helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar