Sidor

15 mars 2013

Vecka 12

En solig vecka är över och vi hoppas på en till lika solig.

Veckan som kommer blir en vanlig vecka så när som på tisdagen som kommer att innehålla ett besök på badhuset. Detta är första gången för bad för gruppen, det kommer att komma fler gånger framöver här under våren. (16/4, 7/5, 14/5, 21/5 och 28/5)

Vi vill att att alla elever skall följa med denna första gång. Vi kommer att testa av alla denna första gång. De som sen visar att de kan simma kommer de andra gångerna att istället få vara i sin svenska klass. De som inte kan simma, eller kan men behöver öva för att kunna simma längre kommer att fortsätta öva på detta under våren.

Klassen kommer att starta som vanligt i klassrummet på morgonen. Vi går sedan GEMENSAMT ner till badhuset 9:40. Badet är sedan mellan 10.20-11.00. Efter badet går vi tillbaka för lunch på skolan och återgår sedan till schemat efter lunch.

Så ta med handduk, tvål, schampo och badkläder!! Är det så att man inte har badkläder så finns möjligheten att låna på badhuset.

Vi kommer också i veckan att vara skolans jourklass. Detta innebär att några elever ur klassen varje dag skall arbeta med att plocka skräp på skolan, torka bord i matsalen och sköta garderoben utanför matsalen.

Är det några frågor är det bara höra av er till mig eller Karin!!

//Johanna






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar