Sidor

24 mars 2013

Vecka 13

Då är det dags för sista veckan innan påsklovet. Denna vecka går eleverna måndag-torsdag och på torsdag slutar ALLA elever 13:15. 

Veckan kommer så klart handla mestadels om påsk. Vi kommer lära oss om varför vi firar påsk och en massa ord som här påsken till. 
Och vi drar igång med detta redan i morgon med att alla elever i ÅR3-5 kommer att vara med på skolans påskpyssel. De elever som går i ÅR7-9 kommer att få vara med på påskpysslet om de vill, annars är det svenska och matematik i klassrummet som gäller + de vanliga lektionerna i de svenska klasserna. 

På torsdag kommer hela klassen att gå på skolans Mimfestival!! Vi har två elever i klassen som också kommer att vara med och uppträda på Mimfestivalen vilket vi så klart tycker är jätte roligt. Efter Mimfestivalen så kommer vi äta lunch och sen avsluta dagen med en Påskfest i klassrummet. Och som sagt, ALLA ELEVER SLUTAR 13:15 PÅ TORSDAG!
Vill du som förälder eller annan vuxen i barnens närhet komma och titta på Mimfestivalen är Du välkommen till skolans matsal på torsdag 08:30.

Sen så tar vi en veckas påsklov och eleverna börjar sedan skolan 8/4 klockan 8:20. 

Jag kan redan nu säga att jag kommer att ha ytterligare två veckors semester och är tillbaka på jobbet 22/4. Jag har än inte fått namn på den person som skall vikariera för mig utan kommer att återkomma med information om detta. Karin finns så klart kvar i klassen dessa två veckor. Hon kommer eventuellt att arbeta lite andra dagar under denna tid, allt för att göra det så bra som möjligt för eleverna. Under denna tid är det också lättast att ni kontaktar henne om det skulle vara något. Men ytterligare information om detta kommer att komma under veckan!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar